Logo MXHotShots

Digitale foto's bestellen

We verkopen digitale foto’s voor €1 per stuk. Voor die ene euro krijg je de foto digitaal in groot formaat (4752x3168 pixels), vanzelfsprekend zonder watermerk o.i.d.. De enige eis die we stellen dat bij gebruik op websites of andere publicaties als bronvermelding www.mxhotshots.nl wordt opgenomen.

Bij bestellen is het absoluut noodzakelijk dat het fotonummer wordt doorgegeven. Dit fotonummer staat bij elke foto die te bestellen is vermeld. Wanneer het fotonummer niet staat vermeld wilden we de foto wel met u delen maar is hij kwalitatief niet goed genoeg om te verkopen.

Als je per e-mail opgeeft welke foto’s je wilt hebben en het bedrag voor de foto’s overmaakt op rekening NL21INGB0000395402 t.n.v. H. G. Waterlander te Ouwsterhaule worden de originele foto’s naar je opgestuurd per e-mail of link.

Als je de fotonummers via E-mail door geeft zul je de foto's het snelst ontvangen.

Let op: Door verschillende oorzaken staan er ook foto’s op de site die niet helemaal of helemaal niet scherp zijn. Deze foto’s verkopen we niet. Heb je per abuis wel zo’n foto besteld dan wordt het geld voor die foto teruggestort.