Logo MXHotShots

Foto's bestellen die je thuisbezorgd krijgt

De prijzen voor enkel stuks staan in onderstaande tabel. Deze prijzen zijn inclusief verzendkosten. Bij grotere aantallen adviseren wij u een op maat gemaakte offerte aan te vragen.

Formaat   Prijs
10x15   4
15x20   6
20x30   8
30x45   15
50x75   25

Op verzoek kunnen wij ook een tekst op de foto plaatsen, hiervoor worden geen extra kosten berekend. Wanneer je hier gebruik van wilt maken geef dan de tekst die we er op moeten zetten bij je bestelling door. Standaard gebruiken we het MXHOTSHOTS-roze, wil je een andere kleur dan moet dit ook bij de bestelling worden doorgegeven.

Als je per e-mail opgeeft welke foto’s je wilt hebben (fotonummer, aantal, afmeting en aanvullende gegevens) en het bedrag voor de foto’s overmaakt op rekening NL21INGB0000395402 t.n.v. H. G. Waterlander te Ouwsterhaule worden de foto’s naar je opgestuurd.

Bij bestellen is het absoluut noodzakelijk dat het fotonummer wordt doorgegeven. Dit fotonummer staat bij elke foto die te bestellen is vermeld. Wanneer het fotonummer niet staat vermeld wilden we de foto wel met u delen maar is hij kwalitatief niet goed genoeg om te verkopen.

Als je de fotonummers via E-mail door geeft zul je de foto's het snelst ontvangen.

Let op: Door verschillende oorzaken staan er ook foto’s op de site die niet helemaal of helemaal niet scherp zijn. Deze foto’s verkopen we niet. Heb je per abuis wel zo’n foto besteld dan wordt het geld voor die foto teruggestort.